Pentru influenceri

Trăiește viața GRATUIT cu minim 500 followeri pe Instagram

În fiecare dimineață îți verifici telefonul și intri pe net.

În fiecare seară la fel și din nou.

Îți pui inima pe perete și apoi îți pui micul dejun.

Iar când ai chef, dezvălui și locația.

Oferi mult timp pe social media.

Dar ce primești în schimb? Și pentru cine contează timpul ce-l oferi?

Majoritatea smartphone-urile îți spun până și numărul de ore pe care-l petreci zilnic online. Câteodată te sperie acel număr.

Cum ar fi să… ?

Dar cum ar fi ca el să reprezinte de fapt numărul de ore muncite, și să poți câștiga atât de simplu, făcând ceea ce faci deja?

Cum ar fi să poți mânca pe gratis în restaurantele preferate, să primești abonament la sală, să mergi la cinema, la spa, la coafor, la festivalul tău de suflet sau chiar prin Europa?

Și toate astea doar postând pe Instagram cu bun gust și naturalețe.

Cum ar fi să trăiești viața pe gratis, făcând nimic în plus?

În caz că nu știai… a fi influencer sau chiar micro-infuencer, adică a avea un minim de 500 de urmăritori pe Instagram, devine deja un job în sine.

Un job ce nu presupune interviuri și teste, ci doar instalarea unei aplicații. Pe numele ei de botez FameUP.

Aici intri în contact sau ești contactat direct de brandurile tale preferate, care-ți vor oferi produse gratuite în schimbul postărilor tale pe Instagram. Îți faci cont pe FameUP, super simplu și alegi din zeci de oferte diverse și din ce în ce mai tentante.

În fiecare zi apar oferte proaspete și cu cât vei atrage mai mulți foloweri noi, cu atât vei avea acces la cele mai luxoase gratuități.

E ca un joc de pofte care nu se mai oprește. E fix ceea ce mulți tineri (dar și branduri) au nevoie după această perioadă de secetă și stat în casă.

Intri în joc?

Social media a luat amploare și mai mare acum și curge în cascade de story-uri și hashtag-uri.

Adevărul e că, oricât de superficial ar părea la prima vedere, prin online multe suflete și-au conturat sau recăpătat încrederea în sine și au realizat că au o voce, că reprezintă o nișă a lor, specială, că au ceva de spus și că pot inspira prin povestea lor de viață.  

Că o poți lua de la capăt atunci când totul pare pierdut, demoralizant și plictisitor, și poți ieși la o cafea, bucurându-te doar de propria companie, atunci când postezi un story cool și cineva undeva te vede, te ascultă și se simte inspirat și pofticios.

Nu există niciun dubiu că dacă nu existau social media și story-urile în această perioadă de izolare la domiciliu, situația ar fi fost extrem de sumbră, mult mai dramatică și că aici, acum, în această pandemie, s-au născut și s-au ridicat milioane de voci noi și de influenceri din cele mai neașteptate suflete timide și introvertite.

Așa că nu-ți mai rămâne decât să faci timpul tău online să conteze în sfârșit.